Acest website foloseste cookies pentru a imbunatati experienta dumneavoastra. Va rugam confirmati ca sunteti de acord.

Noutăți

Confortul casei poate fi asigurat, in orice moment al zilei, de montarea unor sisteme simple numite plase antiinsecte.

Confortul casei poate fi asigurat, in orice moment al zilei, de montarea unor sisteme simple numite plase antiinsecte. BESTAL ofera, intr-o varietate de dimensiuni, materiale si modele, solutii pentru imbunatatirea vietii dumneavoastra si a celor dragi. Daca nu v-ati decis inca sa va montati plase antiinsecte, descoperiti in acest articol cum va pot schimba viata aceste sisteme.

Protectie impotriva insectelor

Zilele calduroase de vara ne aduc in locuinta musafiri nepoftiti precum Acrosternum hilare, Harpaline, Cyclorrhapha si Culicidae. Nu, nu este vorba despre rude din strainatate, ci despre gandaci, muste si tantari care ne pot tulbura linistea in casa. Aceste creaturi mici ne displac fie pentru ca pot transmite diferite boli, fie pentru ca au un aspect respingator, iar strivirea lor produce un miros urat. De asemenea, ganganiile pot fi un adevarat cosmar pentru cei care sufera de entomofobie (fobia de insecte). Pe langa faptul ca insecticidele pot afecta sanatatea noastra si a membrilor familiei, parca nici nu au vreun efect asupra goangelor care se inmultesc pe zi ce trece. Plasele antiinsecte sunt singura solutie prin care le putem asigura confortul celor dragi, fara a le pune in pericol sanatatea sau a polua mediul inconjurator.

Somn linistit

In serile de vara somnul poate fi dificil din cauza caldurii, iar tantarii si gandacii de sezon nu fac altceva decat sa inrautateasca situatia. Lipsa somnului sau somnul de proasta calitate pot afecta buna functionare a creierului, sistemul imunitar, starea de bine, dar si aspectul fizic. Plasele antiinsecte reprezinta o investitie inteligenta in sanatatea personala si a familiei.

Aer si lumina

Locuinta poate fi aerisita in orice moment al zilei fara a fi nevoie sa pornim la vanatoare de muste sau gandaci. De asemenea, plasele antiinsecte reprezinta si o masura impotriva poluarii, deoarece nu permit patrunderea in locuinta a gunoaielor de pe strada.