Acest website foloseste cookies pentru a imbunatati experienta dumneavoastra. Va rugam confirmati ca sunteti de acord.

Despre BestAL

Distribuitor Profile și Accesorii Aluminiu

BestAL, partenerul dumneavoastra  de incredere, importa si distribuie, inca de la infiintarea sa, in anul 2012, cele mai bune sisteme de inchidere,  accesorii si automatizari pentru ferestre si usi. Compania noastra va pune la dispozitie solutii complete si complexe pentru indeplinirea tuturor nevoilor de siguranta, confort si design.

Specialistii echipei  BestAL va stau permanent la dispozitie pentru a va oferi consultanta in alegerea produselor care corespund necesitatilor dumneavoastra.  Serviciile de instalare si intretinere realizate de catre profesionistii nostri sunt la standarde europene, iar produsele pe care le avem in stoc sunt de cea mai buna calitate.

De asemenea, BestAL are in vedere si  Building Management Systems, adica sistemul de automatizari al unei cladiri, un mijloc de control computerizat prin care va poate ajuta sa monitorizati echipamentele mecanice si electrice din locuinta sau birou.

In toate actiunile noastre dumneavoastra veti fi pe primul loc si vom urmari sa va depasim asteptarile prin servicii si produse la preturi accesibile!

Sample background

Misiune

Boss

Dorim să devenim prima alegere a clienților noștri când vine vorba de asigurarea confortului la locul de muncă sau acasă.

Ne straduim să dezvoltăm soluții pentru ca partenerii noștri să se apropie cât mai mult de clienți.

Viziunea BestAL

Traim intr-o economie de piata functionala, in care mediul de afaceri este inalt competitiv. Intr-un astfel de context, BestAL se va detasa de concurenta prin faptul ca isi propune sa ofere solutii complete si complexe pentru inchiderea spatiilor, avand in vedere orice buget si compozitie arhitecturala.

Dat fiind caracterul tot mai competitiv al zonei de business, stim ca pentru a atrage atentia clientilor trebuie nu doar sa ne pozitionam impecabil identitatea, ci si sa ajungem la public prin realizarea unor mesaje, produse si servicii potrivite, adaptate permanent la nevoile mereu in schimbare ale consumatorilor. Forta comuna BestAL si Partenerii trebuie sa genereze solutii eficiente. Ne dorim ca actiunile noastre comune sa se pozitioneze sub o palarie de imagine puternica. REUSIM IMPREUNA!

Valorile BestAL:

Respect
  • Din respect pentru clientii nostri, importam si distribuim produse de cea mai buna calitate si realizam servicii cu un raport just calitate-pret.
Devotament
  • Fiecare membru al echipei BestAL este dedicat atat companiei, cat si performantei individuale, iar prin pasiunea cu care isi exercita sarcinile, livreaza servicii de top.
Competenta
  • Echipa BestAL este formata din profesionisti capabili sa invete si sa se perfectioneze permanent pentru a fi eficienti atat in favoarea companiei, cat si a clientului.
Flexibilitate
  • Specialistii BestAL fac fata oricaror provocari profesionale si le ofera clientilor solutii adaptate pentru fiecare nevoie in parte, indiferent de buget sau conditii arhitecturale.
 
Credinte: Consideram ca specialistii BestAL, roadele muncii lor si multumirea clientilor dau valoare companiei. Pentru a le putea oferi clientilor produse si servicii care sa le satisfaca nevoile, am alcatuit si investim constant intr-o echipa formata din oameni profesionisti, creativi, responsabili si pasionati de ceea ce fac. Ascultam intotdeauna feedback-ul clientilor si consideram ca orice observatie este constructiva, deoarece ne dorim sa ne imbunatatim permanent serviciile. Ne dorim sa contribuim la profesionalizarea pietei de afaceri din Romania, comunicand transparent cu partenerii nostri si depasind cele mai exigente asteptari.
 
Echipa

Echipa Bestal