Acest website foloseste cookies pentru a imbunatati experienta dumneavoastra. Va rugam confirmati ca sunteti de acord.

Noutăți

Echipa BestAL a avut placerea de a fi unul dintre sponsorii evenimenului Very Important Picnic, organizat de Revista VIP, cu ocazia lansarii unei noi editii a publicatiei.

Echipa BestAL a avut placerea de a fi unul dintre sponsorii evenimenului Very Important Picnic, organizat de Revista VIP, cu ocazia lansarii unei noi editii a publicatiei.

In gradina Palatului Ghica Tei am petrecut o seara de neuitat, alaturi de aproximativ 150 de invitati, printre care personalitati precum Gianina Corondan, Radu Buzaianu, Florin Dobre si Cristina Popirtac, Manuela Harabor, Silviu Biris, Mirela Vescan, Xonia, Michaela Platon, Zoli Toth, Crina Abrudan, Alina Grigore, Maria Radu, Camelia Capitanu, Doinita Oancea, Jiulia Jianu, Florentina Opris, Diana Bart, Marian Cotoi, Oana Voiculet etc.

Intr-o atmosfera relaxata, am socializat, ne-am facut prieteni, am mancat inghetata si alte bunatati, am asistat la un concert indie pop sustinut de catre artistii de la We singing colors, apoi ne-am bucurat de vocea minunata a lui Claudiu Sere.

Un moment important al serii a fost premierea unor oameni care au facut lucruri deosebite in diferite domenii. Astfel, Fundatia Serviciilor Sociale Bethany a fost premiata la categoria PROIECT SOCIAL datorita organizarii Balului de la Castel, Ana Morodan a fost premiata la categoria FASHION BLOGGER, Alina Grigore a fost premiata la categoria FILM datorita debutului in scenaristica pe care l-a facut prin intermediul filmului Ilegitim. La categoria SPORT a fost premiata echipa nationala de rugby a Romaniei, la categoria moda a fost premiat Arthur Dinu (Marie Ollie), iar la categoria MUZICA a fost premiata Maria Radu. Premiul  SPECIAL a mers la Nationala Artistilor Fotbalisti.

Le multumim organizatorilor pentru invitatie si dorim sa-i felicitam pentru frumosul eveniment!

Va invitam pe pagina noastra de Facebook pentru a descoperi mai multe fotografii de la eveniment!