Acest website foloseste cookies pentru a imbunatati experienta dumneavoastra. Va rugam confirmati ca sunteti de acord.

Noutăți

Pe tot parcursul anului, romanii recurg la tot felul de solutii improvizate pentru a se feri de lumina, caldura, tantari sau privirile necunoscutilor de dupa geam. Din loc in loc, auzim despre persoane care se folosesc de diverse materiale pe care le gasesc prin casa pentru a-si acoperi geamurile.

Pe tot parcursul anului, romanii recurg la tot felul de solutii improvizate pentru a se feri de lumina, caldura, tantari sau privirile necunoscutilor de dupa geam. Din loc in loc, auzim despre persoane care se folosesc de diverse materiale pe care le gasesc prin casa pentru a-si acoperi geamurile.

Vara, spre exemplu, sunt cunoscute metode precum foliile de aluminiu, de impachetat cadouri sau cearsafuri albe ude prinse deasupra geamurilor. De asemenea, unii romani recurg la a pleca de acasa pentru cateva ore, in localuri racoroase pentru a scuti din efort.

Iarna am auzit despre idei cum sunt sulurile puse pe marginile geamurile si in praguri pentru a impiedica frigul sa intre si caldura sa iasa. Tot din categoria solutiilor improvizate este si folia de aluminiu pusa in dreptul ferestrei de deasupra caloriferului, pentru a tine frigul departe si a proiecta caldura inapoi in casa.

Sa nu mai vorbim despre praful care se depune vara pe geamuri, iar la prima ploaie devine aproape imposibil de dat jos sau despre zgomotul enervant al picaturilor de ploaie, care nu te lasa sa dormi noaptea.

Totusi, tot acest efort poate fi scutit foarte usor, prin achizitionarea unui sistem de umbrire de tip rulouri exterioare de la noi sau de la partenerii nostri. In functie de fiecare necesitate, rulourile exterioare se pot mula atat pe gusturile estetice, cat si pe buzunarul dumneavoastra.

Rulourile exterioare pot fi de tip PVC sau din aluminiu, fiecare avand beneficiile sale. Avantajul de a colabora cu noi este acela ca, datorita numarului mare de parteneri, aveti la dispozitie o varietate de tipuri si modele de sisteme de umbrire.

Ele reprezinta intr-adevar o investitie, insa este una extrem de benefica datorita longevitatii sale. Rulouri exterioare pot feri geamurile dumneavostra de caldura, frig, lumina, insecte sau fenomene ale naturii de la 5 pana la 20 de ani, in functie de materialul din care sunt fabricate.

Primul beneficiu pe care il veti putea observa este suma scazuta de pe facturi. Rolurile exterioare ofera protectia atat impotriva frigului, cat si a caldurii, ajutandu-va sa va creati un confort termic. Mai mult, acestea pot sa va fereasca ferestrele de ploaie, grindina, ninsori sau vant puternic, fenomenele care va pot deranja in mod normal, atat prin zgomotul produs de ele, cat si prin petele pe care le lasa in urma lor.

Astfel, ajungem la un alt avantaj al rulourilor exterioare. Acesta se aplica mai ales in cazul locuintelor situate in zone cu trafic rutier mare sau in vecinatatea unor oameni zgomotosi. Produsele oferite de noi si de partenerii nostri izoleaza fonic casa in care locuiti.

Mai mult, beneficiind de o varietate de modele, este imposibil ca niciunul sa nu fie pe gusturile dumneavoastra. Arata la fel de bine pe cat de utile sunt.

Daca v-ati decis sa renuntati la solutiile improvizate si sa apelati la serviciile noastre, va punem la dispozitie echipa noastra de profesionisti, atat pentru montaj, cat si pentru consultanta. Va incurajam sa apelati cu incredere la partenerii nostri pentru solutii adaptate cu grija pe fiecare dorinta si buzunar.